Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachetul oferit spre vanzare. Electric Future Solutions SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, te invitam sa ne contactezi prin oricare din mijloacele de contact mentionate pe site.
 
1. Elemente Definitorii
 
 • Cumparator Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
 • Vanzator Societatea comerciala Electric Future Solutions SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2278/2014, avand Cod Unic de Inregistrare RO32847489‏
 • Produse si Servicii Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse sau Servicii si sa achite contravaloarea acestora.
 • Contract O comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Dreptul de autor Intregul continut al site-ului www.electricfuturesolutions.ro, imagini, continut grafic, continut text, simboluri, elemente de grafica web, logo-uri, programare si alte date sunt proprietatea Electric Future Solutions SRL si ale furnizorilor sai fiind aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Electric Future Solutions SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Specificatii tehnice Toate specificatiile tehnice si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda. Utilizarea, vizualizarea si achizitionarea produselor de pe acest website (www.electricfuturesolutions.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Acest website se afla in proprietatea Electric Future Solutions SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2278/2014, avand Cod Unic de Inregistrare RO32847489‏, Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui website fara nicio notificare anuntata in prealabil. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Produse si Servicii de catre Electric Future Solutions SRL, prin intermediul magazinului virtual www.electricfuturesolutions.ro catre Cumparator. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de utilizare!

2. Conditii Generale:
 
 • Utilizand acest site declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile Electric Future Solutions SRL.
 • Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site fara nicio notificare anuntata in prealabil.
 • Electric Future Solutions SRL nu poate fi raspunzatoare pentru nicio greseala a continutului, specificatiilor tehnice, preturilor, informatiilor generale, pozelor sau a denumirilor produselor din acest site.
 • Electric Future Solutions SRL ofera tuturor utilizatorilor site-ului accesul la gama de produse, preturi, specificatii tehnice, imagini, videoclipuri de prezentare, etc. dar interzice modificarea, copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului cat si exploatarea site-ului in scopuri comerciale sau contrar intereselor Electric Future Solutions SRL.
 • Utilizatorii acestui site sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:
 • Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, jignitor, calomnios sau ce pot fi contestabile. Electric Future Solutions SRL nu este responsabila pentru eventualele daune morale sau materiale produse de acestia.
 • Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
 • Nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest tip.
 • Nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor in momentul inregistrarii comenzii, fapt ce poate duce la anularea acesteia.
 • Orice utilizator al site-ului isi poate exprima parerea asupra site-ului / produselor / preturilor lasand un comentariu pe site, poate trimite intrebari, poate cere lamuriri sau trimite sugestii asupra unor produse si / sau servicii. Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge / retrage de pe site comentariile ce au contextul de la art. 2.5.1 respectiv 2.5.2 si nu este responsabila pentru eventuale daune morale sau materiale produse de acestea.

3. Produse si servicii:
 
 • Produsele oferite / prezentate pe site sunt in aceeasi forma cu cea prezentata pe pagina producatorului si sunt in limita stocului disponibil. Datorita numarului mare de produse existente in site-ul www.electricfuturesolutions.ro nu putem garanta disponibilitatea stocului fiecarui produs si nu suntem raspunzatori in cazul in care un eventual produs a fost scos din productie. Produsele sunt oferite in forma originala si cu ambalajele si accesoriile oferite de producator. Electric Future Solutions SRL nu este responsabila in cazul comandarii unor echipamente incompatibile cu alte echipamente pe care Cumparatorul le detine.
 • De asemenea Vanzatorul nu isi asuma raspunderea in cazul utilizarii / manevrarii total neadecvate sau altfel decat utilizarea stabilita de producator a unui / unor echipamente achizitionate de la Electric Future Solutions SRL.
 • Electric Future Solutions SRL nu garanteaza compatibilitatea echipamentelor cu proiectele / cerintele dumneavoastra si nici calitatea anumitor produse. Pentru siguranta dumneavoastra va rugam sa contactati specialistii Electric Future Solutions in vederea unei oferte personalizate pentru cerintele dvs.
 • Imaginile si specificatiile tehnice publicate pe site au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Electric Future Solutions SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
 •  Electric Future Solutions SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care Vanzatorul are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, daca acestea nu mai apar in oferta curenta a furnizorului / producatorului sau nu sunt disponibile momentan. Daca plata se face in avans, Cumparatorului i se va returna valoarea achitata pentru comanda respectiva, dar nu si despagubiri.

4. Garantia produselor:
 
 • Garantia se acorda conform legislatiei romanesti in vigoare pentru fiecare echipament in parte (exceptie facand echipamentele de la art. 4, alin. 4.7) si anume 12, 24 sau 36 de luni. Toate echipamentele sunt conform cu certificarile CE si in acelasi timp majoritatea sunt si omologate TUV. Produsele livrate necesita o manipulare atenta pentru a fi evitate socurile, caderile sau alte defectiuni datorate manevrarii neadecvate. Ele vor fi instalate in locuri ferite de vibratii, umezeala, praf in exces si vor fi ferite de patrunderea diverselor lichide in interiorul carcasei protectoare sau de expunerea indelungata la radiatia solara.
 • Alimentarea generala a echipamentelor se va face de la reteaua de curent alternativ folosindu-se pentru aceasta numai prize cu impamantare de tip shucko sau CEE si alimentarea componentelor se va face de la o sursa corespunzatoare conditiilor de instalare.
 • Garantia se acorda numai produselor returnate in ambalajul original, cu documentatia originala si insotite de o descriere a defectului cat si de prezentul certificat, factura fiscala si/sau chitanta / bon fiscal, in original.
 • Cauze ale pierderii garantiei: - Interventii neautorizate, inclusiv reparatii executate de persoane sau firme neautorizate de producator / vanzator, efectuate asupra produselor sau asupra oricarei componente a acestora; - Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, instalare, punere in functiune, utilizare si intretinere prevazute in documentatia produsului; - Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produselor, datorate loviturilor, expunerii la surse de caldura, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare; - Folosirea de baterii, surse de alimentare necorespunzatoare sau alte accesorii decat cele aprobate de producator / vanzator; - In cazul in care produsele prezinta urme de contact cu lichid de orice natura (apa, solventi, uleiuri, vopsele, acizi etc); - Interventii neautorizate asupra programului (software) furnizat impreuna cu produsele; - Instalarea de programe (software), altele decat cele livrate impreuna cu produsele; - Pierderea ambalajelor originale si/sau a documentelor originale (certificat de garantie, factura si/sau chitanta/bon fiscal).
 • Constatarea defectiunilor se face intr-un termen convenit intre Vanzator si Cumparator, incepand cu data intrarii in posesie de catre Vanzator a produsului defect. In cazul lipsei pieselor de schimb la producator / furnizor, inlocuirea acestora se face in max. 30 de zile lucratoare de la primirea pieselor de catre Vanzator. In cazul lipsei complete a unei solutii de reparat (lipsa pieselor sau a componentelor), Vanzatorul va oferi Cumparatorului o varianta de inlocuire a produsului cu unul identic sau asemanator (in cazul unui produs asemanator, acesta nu va putea fi de o valoare mai mica decat echipamentul cu defecte, iar in cazul unui pret mai mare fata de acesta, Cumparatorul va achita diferenta dintre echipamente). In acest caz, garantia totala a echipamentului /componentei se extinde automat cu perioada de timp necesara inlaturarii defectiunii, daca acesta a fost reparat.
 • Pierderea certificatului de garantie atrage dupa sine iesirea din garantie a produsului.
 • In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorata unui defect inexistent), clientul este obligat la plata contravalorii de investigare a produsului fixata la suma de 100 RON + TVA.
 • In situatia in care cumparatorul va revinde echipamentele, noul cumparator nu va beneficia de prevederile prezentului certificat de garantie decat in conditiile in care Electric Future Solutions SRL este instiintata de revanzare in termen de max.7 zile calendaristice de la incheierea contractului de vanzare-cumparare.
 • Echipamentele livrate trebuie sa fie instalate de catre persoane calificate, in conformitate cu normativele in vigoare si cu prescriptiile din instructiunile de folosire. Aparatele trebuie sa fie corect folosite si pentru scopurile pentru care au fost concepute.
 • Daca in perioada de garantie, produsul nu poate fi reparat sau cand perioada de nefunctionare din cauza deficientelor aparute depaseste 20% din termenul de garantie si de asemenea in cazul unor defectiuni repetate de cel putin 3 ori in prima jumatate a perioadei de garantie, la cererea consumatorului, produsul va fi inlocuit de vanzator sau se va restitui cumparatorului valoarea facturata.

5. Politica de returnare:
 
 • Produsele achizitionate pe site-ul www.electricfuturesolutions.ro se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care Cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Electric Future Solutions SRL accepta returnarea produselor achizitionate exclusiv in baza unei comenzi ferme, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului cu urmatoarele conditii: - in limita termenului prevazut mai sus, Cumparatorul este obligat sa trimita o notificare scrisa in acest sens prin e-mail sau prin formularul de contact la adresele mentionate in site-ul www.electricfuturesolutions.ro. Nu se accepta notificarile verbale (telefonice sau la sediul Electric Future Solutions SRL! - nu se accepta pentru returnare produsele ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi socuri sau alte semne de uzura a echipamentului sau a ambalajului sau (in caz contrar Electric Future Solutions SRL va refuza cererea de returnare); - produsele returnate nu prezinta urme de folosire si sunt in stare perfecta de functionare, contin ambalajul original (nedeteriorat), accesoriile si documentatiile primite initial (in caz contrar Electric Future Solutions SRL va refuza cererea de returnare); - produsul trebuie sa fie insotit de factura originala alaturi de chitanta sau bon fiscal (daca e cazul), cat si de certificatul de garantie si acte acte primite exclusiv in original (in caz contrar Electric Future Solutions SRL va refuza cererea de returnare); - costurile de transport ale returnarii produselor sunt suportate exclusiv de catre Cumparator, iar acesta va fi efectuat cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea initial; - nu se accepta trimiterea produselor cu specificarea cererii de ramburs; echipamentele vor fi mai intai verificate de catre Vanzator inaintea acceptarii returnarii; - in cazul observarii unor probleme de functionare sau de aspect datorita utilizarii echipamentului Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a refuza returnarea echipamentului sau de a conditiona acceptarea returnarii cu conditia retinerii a unei valori de aproximativ 5-25% din valoarea produsului (cost de restocare); - Electric Future Solutions SRL este obligata sa returneze clientului contravaloarea produsului in termen de 30 de zile lucratoare de la data acceptarii receptionarii produsului.

6. Obligatii ale utilizatorilor:

 

 • Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii ce au un continut ilegal, rasist, obscen sau amenintator, defaimator, ce incalca dreptul intelectual/la viata al altor persoane, mesaje de promovare, spam-uri, etc.
 • Electric Future Solutions SRL nu va fi responsabila sau obligata la plata oricarui tip de despagubiri pentru orice tip de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.
 • Utilizatorul isi asuma toate drepturile asupra continutului ce urmeaza a fi publicat pe site-ul www.electricfuturesolutions.ro, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte persoane. De asemenea, Electric Future Solutions SRL nu isi asuma responsabilitatea privind daunelor posibile provocate de folosirea content-ului acestor pareri si opinii scrise ale utilizatorilor site-ului, ele fiind sub aceeasi limitare a responabilitatii ca si continutul site-ului.


7. Modalitati de plata :
 
 • Factura emisa poate fi achitata, in conturile Electric Future Solutions SRL , prin: Ordin de Plata in avans la comanda, Ordin de Plata la termen, Bilet la Ordin; sau Ramburs. Metoda de plata va fi specificata in oferta.
 • Plata se va face in functie de disponibilitatea produsului comandat dupa cum urmeaza: plata integral in avans sau cu un avans agreat cu operatorul Electric Future Solutions SRL sau prin ramburs, in momentul sosirii coletului la adresa dvs. Electric Future Solutions SRL isi rezerva dreptul de a alege metoda de plata.
 • In cazul unei intelegeri prealabile intre Vanzator si Cumparator asupra platii unui avans pentru un echipament ce se regaseste in oferta Electric Future Solutions SRL, Vanzatorul detine dreptul de proprietate intregrala si exclusiva asupra bunului pana in momentul in care acesta incaseaza efectiv si integral pretul cerut Cumparatorului. Din momentul platii integrale si definitive catre Vanzator al pretului cerut, Cumparatorul va detine dreptul de proprietate integrala si exclusiva asupra produsului.
 • Indiferent de modul de transmitere a comenzii fie ca este pe site, prin e-mail sau telefonic, acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul comandat. Factura fiscala emisa substituie contractul de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mailul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Electric Future Solutions SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

8. Cum cumpar ?
 
 • Pe site-ul www.electricfuturesolutions.ro puteti comanda produse dupa cum urmeaza:
 • Comanda prin e-mail la adresa office @ efsmag.ro
 • Comanda prin telefon, sunand la unul dintre numerele afisate pe site, la sectiunea de contact.


9. Comunicare electronica

 

 • Prin accesarea site-ului www.electricfuturesolutions.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Electric Future Solutions SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 • Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
 •  In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, mesajele trimise de  Electric Future Solutions SRL, ca newsletter, nu pot fi considerate SPAM deoarece:
 • (1) contin datele necesare de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare;
 • (2) acceptarea de primire a mesajelor/ofertelor nu implica financiar destinatarul;
 • (3) au scopul de a informa abonatii cu privire la produse sau servicii ce le pot aduce beneficii;
 • (4) adresa de e-mail a destinatarilor fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a abonarii la newsletter, a unor corespondente anterioare sau deoarece destinatarii sunt clienti/furnizori ai societatii noastre; fie a fost selectata dintr-o baza de date la care au subscris destinatarii; fie a fost facuta publica de catre destinatari prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri.


10. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

 

 • Electric Future Solutions SRL se obliga sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. 
 • Electric Future Solutions SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator ce a furnizat explicit adresa personala de e-mail pe site-ul www.electricfuturesolutions.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nostri nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul lunar Electric Future Solutions SRL, se pot dezabona utilizand link-ul primit in footer-ul newsletter-ului primit prin intermediul e-mailului.


11. Transport / livrare si ridicare a produselor comandate

 

 • Taxele de transport national, in functie de localitatea de livrare si greutatea coletului, pot diferi.
 • Produsele pot fi livrate cu ajutorul firmelor de curierat rapid, oriunde in Romania, costurile de transport urmand a fi suportate integral de catre utilizator.
 • Pentru produsele comandate din afara teritoriului Romaniei,  utilizatorul va suporta costurile integrale de transport international de la sediul Electric Future Solutions SRL la adresa de livrare indicata in comanda.
 • Produsele comandate au urmatorii termeni de livrare:
 • Produs disponibil(in stoc furnizor):
 • - produsul poate fi disponibil in stocul Electric Future Solutions SRL sau al Furnizorului.
 • - atunci cand produsul se afla in stocul Electric Future Solutions SRL, acesta  poate fi trimis prin curier la adresa cumparatorului in termen de maxim 1-3 zile de la efectuarea comenzii.
 • - atunci cand produsul se afla in stocul Furnizorului, acesta poate fi livrat cu un termen cuprins intre cca. 10-30 zile lucratoare, in functie de tara de origine, conditii de transport, etc.
 • Produs indisponibil(stocul de produse in fabrica este epuizat):
 • - produsele indisponibile pot  fi comandate si programate pentru transport in momentul in care exista o confirmare din partea Furnizorului asupra disponibilitatii acestora si pot fi trimise prin curier la adresa cumparatorului intr-un termen agreat cu acesta, dupa efectuarea comenzii si a platii integrale.
 • - produsele ce nu se afla pe stocul Furnizorului pot avea un termen de livrare cuprins intre cca. o zi lucratoare si 50 de zile lucratoare. Termenul de livrare difera de la fiecare producator sau furnizor in parte (tara de origine, conditiile de transport, stocuri, programari ale stocurilor, etc).
 • Electric Future Solutions SRL nu este responsabila pentru intarzierea transporturilor comenzilor de catre curier sau orice alti terti din motive independente de Electric Future Solutions SRL ce includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, accidente, intarzieri ale curierilor ce transporta produsul  / produsele de la Producator / Furnizor catre Electric Future Solutions SRL, sau alte impedimente de forta majora conform legislatiei in vigoare.


12. Linkuri externe

 

 • Website-ul www.electricfuturesolutions.ro este gazduit pe serverele unei companii externe. Compania Electric Future Solutions SRL nu poate fi responsabila pentru eventuale greseli/erori strecurate pe site, indiferent de motivul aparitiei acestora (modificari ale structurii site-ului, setari ale browserului sau ale sistemului de operare sau actualizari).
 • Electric Future Solutions SRL nu raspunde pentru contentul, calitatea sau natura site-urilor partenere, ce pot fi accesate prin link-uri directe catre acestea, din cadrul site-ului www.electricfuturesolutions.ro. Raspunderea pentru acestea apartine integral proprietarilor linkurilor / website-urilor respective.

 

 • 0735.11 99 88